Școala de Vară a Tinerilor Social Democraţi de la Neptun

În perioada 30 august- 01 septembrie 2013, o delegatie condusa de către presedintele TSD Gorj, Claudiu Manta împreună cu alți 50 de reprezentanți au participat, alături de tineri din toata țara, la Școala de Vară a Tinerilor Social Democraţi care s-a desfașurat în stațiunea Neptun.

Sâmbătă , 31 . 08. 2013 , la Sala Sporturilor din Constanța , liderii Uniunii Social Democrate și un număr de 2500 de membri organizațiilor de tineret , au participat la evenimentul ” România pentru tineri” .

DSC05397

În deschiderea acestuia , deputatul PSD Nicolae Bănicioiu a declarat : „”Era nevoie de o nouă generaţie în politică şi iată că acum sunteţi reprezentaţi la nivel de top . ”

În dicursul ținut , copreședintele USL, Victor Ponta, a subliniat rolul important pe care îl au tinerii în viitorul României precum și datoria politicienilor de a lupta pentru a le asigura un trai mai bun : ” Vreau să vă rog să vă gândiţi la faptul că România are nevoie de nişte tineri să se gândească mai mult la alţii, nu doar la ei, şi cred că de la voi va veni acest exemplu. Vreau să vă rog să vă gândiţi la dvs., la familia dvs. şi la toţi acei tineri care trebuie să aibă un viitor în aceasta ţară. Obligaţia mea, dar şi a voastră, este să le spunem tuturor acelor tineri ce o să facă în România în anii care urmează – unde o să-şi găsească un loc, când pot să-şi cumpere o casă, o maşină. Asta e obligaţia noastră, a celor care facem politică. A dvs. este să ne trageţi de mânecă. ”

Tinerii au profitat de această ocazie pentru a socializa cu membrii organizațiilor din celelalte județe și pentru a împărtăși opinii cu referire la activitățile desfășurate , având totodată în vedere și continuarea discuțiilor despre regionalizare si viitoarele acțiuni.

 DSC05372 DSC05368 DSC05379 DSC05387 DSC05376